31 de març 2008

frighorrífic

frighorrífic -a [de frigorífic i horrífic] adj. Que gela la sang de tan d’horror com fa.

JUJI

JUJI Sigles de les Joventuts de la Universitat Jaume I, a l’estil de les Joventuts Hitlerianes. Són les noves remeses d’alumnes que arriben cada any.

30 de març 2008

orgídia

orgídia f. Cerimònia sexual caracteritzada pel desenfrenament, furor i entusiasme dels seus múltiples participants; tot tipus de flors, especialment les lascives orquídies per ser aquestes habitualment les organitzadores de l’event.

xufitis

xufitis [de xufa i –itis] f. Terme mèdic. Inflamació de la xufa o penis provocada per haver entrat en contacte amb algun verí pròxim o simplement per pensar-hi en ell.


18 de març 2008

perdentisme

perdentisme m. Fet de perdre el temps dins l’àmbit escolar, no recorrent a l’absentisme físic, sinó al mental ja que el subjecte s’evadeix psíquicament deixant, com a mostra de la seua rebel·lia, el seu cos a l’aula.

èxitus

èxitus m. Terme mèdic pel traspàs. ║ fig. Cal utilitzar-lo quan en el joc amorós creiem que hem aconseguit un èxit, mentre que en realitat és com si la persona desitjada hagués mort perquè mai més sabrem res d’ella.

4 de març 2008

menutxe

menutxe [de pelutxe i menut] m. i f. Ninot de pelutx, usat generalment pels infants, que pel seu xicotet tamany no arriba a la consideració de pelutxe.

orso

orso m. Mamífer desgrenyat i grandot que recorda a un ós.